Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontdek LB365 workshopgewijs!

08/11/2019

Inmiddels hebben bijna 20 gemeenten de handen in elkaar geslagen om te werken aan een betere basis voor hun informatievoorziening. Steunend op het VlaVirGem-model gingen zij op zoek naar een nieuwe manier van bouwen en aanbesteden.

Het consortium van besturen is er intussen al in geslaagd de functies van een servicebus, CRM, DMS, CMS, zaaksysteem en notulensysteem te laten bouwen. Door hergebruik van die bouwblokken breidt de functionaliteit snel en eenvoudig uit, en dit met een financieel haalbare kaart.

Johan Van der Waal vertelt er u op 12 december alles over op Manage IT 2019.
Elk Vlaams bestuur kan aansluiten, dus kom zeker kijken of dit ook iets voor uw bestuur is!

>> Schrijf je bliksemsnel in voor Manage IT 2019