Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Smart cities met s-Lim

07/11/2019

S-Lim CVBA werd in 2017 opgericht door Nuhma en Fluvius Limburg om steden en gemeentes in Limburg te ondersteunen bij de evolutie naar smart cities.

De s van s-Lim staat voor slim en smart, maar evengoed voor synergie, en samenwerking. De verschillende actoren en hun systemen in de regio worden geïnterconnecteerd via een datahub. Die werken in onderling overleg aan oplossingen om de doelstellingen van steden en gemeentes, en bij uitbreiding die van de regio, te helpen realiseren. S-LIM gaat verder dan pakweg samen aankopen, ook gezamenlijk slimme oplossingen afnemen zoals een camerasysteem voor glasbreukdetectie behoort tot de mogelijkheden.

Op 12 december, ManageIT 2019, nodigen wij Jan Neyens uit om ons hierover meer uitleg te geven.

>> Leer er alles over op Manage IT 2019!