Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Neem een kijkje op onze nieuwe pagina cybersecurity ...

04/03/2020

Naar aanleiding van de kennisdag cybersecurity in Aalter hebben we onze pagina cybersecurity gelanceerd. Hier vind je:

  • Vele tips om de eerste stappen te zetten richting een betere cybersecurity binnen je lokaal bestuur (en checklists om de huidige werking te toetsen)
  • Een knop waarmee je aangeeft dat je op de hoogte wenst te worden gehouden van de komende opleidingen cybersecurity van V-ICT-OR (een aanrader!), hier krijg je ook een overzicht van de meerwaarde die een dergelijke opleiding voor jou kan bieden
  • Een knop om je in te schrijven voor de Quick Responsive Community (community die informatie deelt rond cybersecurity, denk aan hackingaanvallen, phishing, vishing ...), en een knop waarmee experten zich opgeven om, op de juiste tijdstippen, gerichte informatie te delen met die community

Neem zeker een kijkje en hopelijk tot binnenkort in de gloednieuwe community!