Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Mobiel Ticketing oplossing

14/04/2020

Al gehoord van virtuele wachtrijen?

Eens wij onze normale routine weer oppikken, zullen er overal helaas lange wachtrijen ontstaan. Denk hierbij aan de containerparken die recent terug geopend zijn. Waaraan mogen we ons verwachten als het gemeente- of stadhuis weer open gaat?

Wil je weten hoe je de wachtrijen anders kan aanpakken? Volg dan onze webinar op donderdag 16 april om 14u.

Bruno Sermon en Dries Piot van Qmatic vertellen meer over hun oplossing “Mobiel Ticket”. Dit is een oplossing ter ondersteuning van het heropstarten van de diensten aan de burger, met respect voor de opgelegde Covid-19 maatregelen.

> Meer informatie vind je hier.

Houd zeker ook onze overzichtspagina voor webinars in de gaten, zo blijf je op de hoogte de komende weken!