Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Introductie Citizen Support

21/04/2020

Je wilt burgers betrekken bij het reilen en zeilen van jouw gemeente of stad. Mooi in theorie, maar hoe organiseer je dit praktisch?

Kom het te weten in onze webinar “Introductie Citizen Support”! Dit virtueel infomoment demonstreert hoe je burgermeldingen op de meest efficiënte manier kan behandelen, vanaf de registratie tot de eindoplossing. Je leert eveneens hoe je via 1 centraal burgermeldpunt meldingen kan registreren en oplossen, en natuurlijk ook communiceren richting de burgers.

Nick Verbeke van TOPdesk host deze webinar en vertelt meer over hoe je als bestuur jouw dienstverlening kan optimaliseren. Het is mogelijk om via één meldpunt alle meldingen te laten binnenkomen en ze automatisch te laten doorsturen naar de juiste betrokken dienst. Via eID-integratie hebben burgers een veilige toegang tot het portaal en kunnen ze 24/7 meldingen aanmaken, kennis en informatie raadplegen, en de status van hun melding opvolgen.

Nieuwsgiering naar één centraal burgermeldpunt dat je via verschillende wegen kan benaderen? Noteer dan dinsdag 28 april 14 uur in jouw agenda!

Meer info over deze webinar vind je hier.