Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT INFOSESSIE : vlavirgem.be is hét 'slimme' portaal van V-ICT-OR

09/07/2020

vlavirgem.be is hét 'slimme' portaal van V-ICT-OR waar je als lokaal bestuur allerhande tools vindt om je werking te verbeteren.
Meet je IT-maturiteit met de maturiteitsmeting, test jezelf op veilig omgaan met data via de informatieveiligheidstool, stel je eigen IT-masterplan op (welke richting gaat jouw bestuur uit?), inventariseer je oplossingen via de oplossingencatalogus (recent aangevuld met de mogelijkheid om eigen koppelingen aan te geven!). Krijg inzicht in jouw persoonlijke IT-kaart via de referentiearchitectuur (en ontdek waar de overlap zit in jouw oplossingen of waar je misschien digitale tools te kort komt, gebruik de tool 'aankoopondersteuning' door generieke clausules over te nemen en in jouw bestekken op te nemen zodat ze kwalitatiever worden ...

 

Wil je hier alles over weten? Onze collega’s leggen het je graag uit….

Schrijf je snel in voor Shopt IT op 24/09/2020