Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het nieuwe Paddle CMS Platform, ontdek het tijdens Shopt IT

13/07/2020

Groeien: het werkwoord dat de filosofie van Paddle in één klap omschrijft, letterlijk en figuurlijk. Want om te kunnen groeien in de toekomst, heeft het Paddle-team de afgelopen maanden serieus gewerkt.

Het resultaat is een nieuw Paddle CMS Platform in Drupal 9 dat het nog makkelijker maakt om je website te beheren. Door onze unieke community-spirit blijft je website meegroeien. Onze ervaring halen we uit 500 websites, waarmee we de non-profit en overheidsgerelateerde organisatie verzekeren van een veilige en toegankelijke website, die je zonder technische kennis makkelijk aanpast.

Wil je er alles over weten?
Kom dat naar de infosessie hierover tijdens Shopt IT op 24/09/2020.

Schrijf je alvast hier in