Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De manier waarop Digitale wachtrijen en Business Intelligentie de “Customer Experience” bij de lokale overheden kan beïnvloeden, ontdek het tijdens Shopt IT.

17/07/2020

De Digitale klantbeleving anno 2020 

De manier waarop Digitale wachtrijen en Business Intelligentie de “Customer Experience” bij de lokale overheden kan beïnvloeden. Qmatic spreker Mohsen Abachi gaat spreken over de veranderingen die wij zien binnen lokale overheden. Welke uitdagingen zien wij? Welke ervaringen hebben wij de afgelopen jaren opgedaan over de hele wereld?
Hoe Qmatic deze ervaringen gebruikt om de lokale overheden en burgers de juiste middelen aan te reiken om snel & efficiënt in contact te komen en vooral zelfstandig producten en diensten kan selecteren en aanvragen. Daarnaast zorgen wij samen met lokale en regionale overheden ervoor dat de digitale reis en het bezoek aan de gemeente zo prettig mogelijk en efficiënt verloopt voor iedereen!

Wij zien bijvoorbeeld volgende ontwikkelingen binnen de lokale overheden:
OCMW en stadgemeente moeten gaan samenwerken, de zogenaamde “inkanteling”, die meer diensten en verkeer van burgers samenbrengt. Hoe kun je deze complexere flows voor de burgers beter beheren?
De digitale transformatie die zich steeds verder inzet richting de lokale overheden. Hoe ga je hiermee om en hoe kunnen lokale overheden dit in het voordeel van de burger en de interne organisatie benutten?
De burger verwacht dat hij/zij op verschillende manieren & verschillende tijdstippen contact kan zoeken met de lokale overheden. Hoe wij de burgers in staat stellen om zoveel mogelijk zelf te kunnen regelen.
Welke inzichten geeft de Data en Business intelligentie en wat kunnen lokale overheden hiermee doen om hun dienstverlening te verbeteren.
Hoe kunnen wij u helpen om de burger tevredenheid te meten en te verbeteren.
Als voorbeeld presenteren wij van een klantcase (Leidschendam-Voorburg in Nederland). Hoe mens en digitalisering voor de ultieme Customer Experience zorgt.

Door Mohsen Abachi | Business Development Manager Qmatic Benelux

 

Hierover meer weten?

Kom naar de infosessie tijdens Shopt IT, schrijf snel in.