Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

LB365: Een open city platform voor en door lokale besturen. Ontdek het live op Shopt IT 2020

23/07/2020

LB365: Een open city platform voor en door lokale besturen.

 

Lokale besturen hebben er alle baat bij te opteren voor LB365:

1) Je kan uit het ruime aanbod aan oplossingen afnemen waar u vanuit uw bestuur nood aan hebt.

Op een later tijdstip kan je altijd nog meer of minder afnemen.


2) De kostprijs van alle oplossingen samen is stukken goedkoper dan de bestaande oplossingen op de markt. Goed om te weten is dat de LB365-software van bij ontwikkeling met elkaar gekoppeld is en dat de koppelingen met andere leveranciers hoog op de agenda staan.


3) Alle informatie die in de toepassingen wordt ingevoerd blijft eigendom van het lokaal bestuur en wordt in een gezamenlijke datalaag verzameld. Met die data kun je bv. op smart city-projecten gaan inzetten.

 

Wil je dit eens aan het werk zien? Kom dan de demo door C-CLear bekijken op Shopt IT – 24/9/2020.
Schrijf je snel in via deze link.

Topics zoals notulenbeheer, burgerportaal, postregistratie, documentenbeheer en het managen van bedrijfsprocessen komen uitgebreid aan bod, en kunnen een antwoord bieden voor meerdere steden en gemeenten.