Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontdek wat V-ICT-OR voor u kan betekenen op Shopt IT.

29/07/2020

V-ICT-OR kende de jongste jaren een zeer sterke groei. We hebben ons niet alleen opgeworpen tot belangrijkste belangenbehartiger van de lokale mandataris of ambtenaar in het lokale bestuur, ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw de broodnodige katalysator binnen het e-gov gebeuren. Fundamenteel in onze werking is kennis overdracht en netwerking.

ShoptIT is de hoogmis voor alles wat betreft informatie en technologie in de lokale publieke sector! Met 32 sprekerssessies en een gevulde beursvloer met slimme producten en diensten willen we ook tijdens deze editie onze bezoekers een compleet pallet met oplossingen voor slimme lokale overheden aanbieden.
 
Wie mee aan de digitale toekomst van de lokale besturen wil schrijven mag niet ontbreken.

Schrijf je snel in via deze link.

Ontdek hieronder hoe het er vorig jaar aan toe ging: