Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitaal Tekenen 2.0, het Facilitair Bedrijf legt het uit op Shopt IT.

30/07/2020

Veel lokale besturen gebruiken de digitale handtekenmap van Het Facilitair Bedrijf al om documenten te ondertekenen.
En daar zijn we blij om!
Om beter aan jullie concrete noden te kunnen beantwoorden, zullen we in de loop van 2020 een aantal zeer gewenste toevoegingen kunnen doen aan deze dienstverlening! Kom op Shopt IT luisteren naar Ellen! Zij legt je uit waar het precies over gaat en waarom jullie er blij gaan van worden. Een tipje van de sluier: we zorgen voor remote signing (zonder dat je je e-ID op het moment zelf nodig hebt) en digitale sealing (namens een bestuur kunnen ondertekenen en niet steeds in persoonlijke naam).
Gebruik je de handtekenmap nog niet of was je aan het wachten op deze functionaliteiten?
Dan weet je naar wie je moet komen luisteren!

Ben je er graag bij?
Schrijf in voor de digitale editie van Shopt IT