Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

e-loket voor ondernemers, welke informatie haalt u hier uit? Ontdek het tijdens de infosessie op de digitale editie van Shopt IT.

10/08/2020

In september 2018 werd het e-loket voor ondernemers gelanceerd. Het wordt de online ervaring waarbij elke onderneming op termijn al zijn overheidsinformatie samengebracht op 1 platform kan terugvinden. Het e-loket voor ondernemers stelt de ondernemer centraal. Of het nu gaat om federale, Vlaamse of lokale materie maakt niet uit. Alle informatie komt samen in één toepassing . Veerle gaat dieper in op wat de ondernemer concreet kan zien en Bart zal dieper ingaan op welke manier lokale besturen deel kunnen uitmaken van het platform en op informeren op maat.

Door : Veerle De Bock | programmamanager e-loket voor ondernemers (VLAIO) en Bart Venckeleer | programma-architect e-loket voor ondernemers

Interesse in deze infosessie?
Schrijf dan snel in voor de digitale editie van Shopt IT.