Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ONLINE PITCH CLOUD 11/8/2020 : Op weg naar de cloud: zorg dat je onderweg niet valt   

04/08/2020

Heel wat bedrijven en (lokale) overheden kiezen ervoor om de stap richting de cloud te zetten. Maar hoe maak je dan de juiste keuzes in het grote aanbod van oplossingen en aanbieders? “Met Microsoft of Amazon kan het niet mislopen.” Dat horen we elke dag…. Maar wie biedt je die garanties?

Op vlak van technologie moet je je geen zorgen maken, dat hebben de meeste partijen meer dan onder controle. Maar wil je een keuze maken louter op basis van wie de beste CPU heeft? (Hint: alle partijen werken met quasi dezelfde stukjes ijzer onderliggend aan hun diensten… daar wordt het verschil niet langer gemaakt).

Stuart bekijkt de zaken anders. Ze bouwden een solide cloudplatform uit, maar zijn daar niet gestopt. Stuart legt namelijk de focus op de ondersteuning van de eindgebruikers, niet enkel op de technologie die eronder zit.

Tijdens deze sessie worden de vijf grootste valkuilen bij een migratie naar de cloud overlopen. Stuart toont aan dat technologie nooit de enige factor mag zijn om je keuze op te baseren en geeft je een reeks nuttige tips & tricks mee die je kunnen helpen bij het selecteren van de juiste oplossing.

Stuart zorgt met haar persoonlijke aanpak vooral dat het niet enkel om verandering gaat, maar ook om vooruitgang.

 

Geïnteresseerd?

Volg dan deze online pitch op dinsdag 11 augustus om 14u.

Inschrijven kan hier