Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Laatste kans om jouw 3D beursstand te reserveren!

08/09/2020

 

Ben je een ervaren beursstandhouder, maar is een virtuele beurs toch nog iets UNIEK?
Schrijf je dan nog snel in voor een stand op de beursvloer van de 19de editie van Shopt IT op 24/9/2020.

Shopt IT is de hoogmis voor alles wat informatie en technologie in de lokale publieke sector betreft. Met maar liefst 23 sprekerssessies, een virtuele gevulde beursvloer met toekomstgerichte producten en diensten en online-netwerkmoment willen we ook tijdens deze online editie onze bezoekers een compleet pakket aan oplossingen voor slimme lokale overheden bieden.

WANNEER?        Donderdag 24 september 2020

En dit jaar wordt een knaller van (3D) formaat!

We hebben hard gewerkt aan een virtuele beurshal waar we al onze deelnemers verwelkomen tijdens een spetterende 3D openingsshow. In de inkomhal van onze beurshal vind je onze V-ICT-OR-infostand, van hieruit zullen de deelnemers vertrekken naar de 23 infosessies (deze werden vooraf in een professionele tv studio opgenomen) of naar de beurshal met 31 beursstanden.

De 3D beursstand is volledig te modelleren naar jouw smaak, je kies de stijl, de kleur en kan hem decoreren met jouw bedrijfsvisuals. Ook kan je jouw promotiefilmpjes afspelen en al jouw borchures ter beschikking plaatsen van de deelnemer. Via een chat-functie kan je live chatten met onze bezoekers. Wij bezorgen jullie natuurlijk per stand ook 2 log-ins voor de virtuele wereld.

Alle beurspartners en deelnemers kunnen de hele dag deelnemen aan een online NETWERKMOMENT. Hiervoor moet je via ConversationStarter een profiel aanmaken en een afspraakje maken met personen die volgens hun profiel voor jou interessant lijken. In de vorm van een soort van “speed-date” krijg je dan toch de gelegenheid om elkaar te leren kennen en hier business uit te halen.

Om ervoor te zorgen dat alle beursstanden worden bezocht, organiseren we een wedstrijd, waarbij alle standhouders een letter krijgen die ze dienen te verstoppen in een visual/video/pdf op hun stand. Wanneer de deelnemers alle standen hebben bezocht en dus alle letters hebben gevonden, kunnen ze hier een zin mee vormen waar hele mooie prijzen mee te winnen zijn.

Tijdens de dag vertellen onze Platinum partners aan Hanne Decoutere hun ervaringen met de COVID-19 periode.

Elke deelnemer van de beurs zal vooraf thuis een beurspakket ontvangen, vol met brochures en leuke gadgets van onze standhouders.

Het gehele event zal 14 dagen beschikbaar blijven. Dus alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om alle sprekerssessie ’s te volgen. Ook bij de beursstanden kunnen er tot 14 dagen na de beurs nog vragen worden gesteld. Deze komen dan in de mailbox van de standhouder terecht.

WORD JE GRAAG BEURSPARTNER?

PRIJS?

Bekijk de mogelijkheden om nog een beursstand en/of item in onze beursbox te reserveren via ons standendossier.

 

WIL JE GRAAG ONZE VIRTUELE BEURSHAL BEZOEKEN?

Schrijf je dan nog snel!