Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het klantgericht en efficiënt vrijetijdsportaal stad Mechelen. Hoe kwam dit tot stand? Ontdek het tijdens Manage IT.

24/11/2020

Klantgericht en efficiënt vrijetijdsportaal stad Mechelen 

Stad Mechelen had een ticketingsysteem maar dit voldeed niet meer aan de huidige verwachtingen. Er waren performantieproblemen, het systeem was niet klantgericht genoeg door de vele workarounds en ontbrekende koppelingen. Bovendien was er een wildgroei aan werkprocessen. Na een grondig marktonderzoek werd er een hedendaags vrijetijdsportaal geïnstalleerd, werden processen efficiënter en gedigitaliseerd maar bovenal veel klantgerichter.

door Steven Defoor | Algemeen coördinator lokaal cultuurbeleid 

De volledige aanpak wordt tijdens Manage IT toegelicht door Steven Defoor.

Wil je er graag bij zijn?

Schrijf dan nu in voor Manage IT