Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gedrag van grootste belang voor meer privacy en security - Boekvoorstelling ‘Privacy en gedragsverandering op de werkvloer’

04/12/2020

Sinds het invoeren van de GDPR-wetgeving zijn heel wat organisaties actief bezig met het formeel op orde krijgen van informatieveiligheid en gegevensbescherming. Toch is dat niet voldoende om een meer veilige, privacybewuste organisatiecultuur te creëren die zich ook reflecteert in het handelen van de bestuursleden, managers en medewerkers. Daarvoor is een gerichte aanpak nodig, die allereerst begint met bewustwording en de juiste condities. Een privacybewuste werkplek bouw je tenslotte niet alleen met technische maatregelen. Ook de mens en zijn gedrag spelen hierin een wezenlijke rol.

Kurt Penninck vertelt je hier alles over tijdens Manage IT.

Schrijf je snel in voor Manage IT en wees er bij!