Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR op Shopt IT 2021

23/04/2021

Zoals elk jaar presenteert V-ICT-OR ook haar eigen projecten op Shopt IT. Er is veel om over te vertellen, projecten als Buy IT Public (BITP) en LB365 zitten in een stroomversnelling. Andere tools zoals Network of IT Skills (NoITS) worden volwassen.

Dit jaar neemt V-ICT-OR twee presentaties voor haar rekening.

Weet jij jouw beleidsinformatie te bundelen? (inzichten rond masterdatamanagement)’

Onder die titel leggen Eddy van der Stock en Andreas Nikolakopoulos uit hoe datagedreven bedrijfsvoering het verschil kan maken voor steden en gemeenten en hoe je de stap zet van data naar informatie en kennis.

 

V-ICT-OR stelt een hoop tools te beschikking van de Vlaamse gemeenten die het leven voor hen iets gemakkelijker maken. In deze sessie lichten we drie van die tools toe. Deze worden toegelicht door Gauthier Van der Gucht, Victor Vincke en Milenco van Quaethem

NoITS

V-ICT-OR ontwikkelt een Network of IT Skills platform dat lokale besturen kan helpen om IT-profielen aan zich te binden. Aan de hand van competentiecriteria kunnen lokale besturen opzoek gaan naar de geschikte profielen, dit voor permanente als tijdelijke of projectmatige tewerkstelling. Daarnaast wordt ook een mogelijkheid voorzien om specifieke IT profielen te delen tussen lokale besturen die nood hebben aan specifieke competenties.

BITP

BuyIT Public ondersteunt lokale besturen in hun aankoopproces van hard- en software door hen de flexibiliteit van een klassieke webshop met de garanties van een overheidsopdracht. Het platform zoekt op basis van technische specificaties het beste aanbod voor hen uit en geeft hen een duidelijk overzicht. Dit maakt het mogelijk om op een efficiënte manier kleine bestellingen voor IT-materiaal te plaatsen op basis van 'aanvaarde factuur'.

Informatieveiligheidstool

Met deze tool werkt u uw op maat gemaakte risicoanalyse, maturiteitsmeting en veiligheidsplan uit.

 

Interesse? We leggen het jullie graag uit op Shopt IT 2021.

Klik hier voor meer informatie over het programma voor Shopt IT 2021 en inschrijvingen.