Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Netwerken Centraal op Shopt IT 2021

27/04/2021

Waarom groeide Shopt IT de afgelopen jaren uit tot een vaste afspraak in jullie agenda’s? De juiste thema’s? Inspirerende sprekers?

Elk jaar opnieuw geven jullie ook deze reden aan om deel te nemen aan Shopt IT: oude bekenden tegen het lijf lopen, nieuwe mensen leren kennen en in een informeel kader uitdagingen bespreken met specialisten. Kortom: netwerken.

Ook dit jaar zetten we in op netwerken.

Daar hebben we allerlei tools voor voorzien.

Tussen 9u00 en 10u00, tijdens de lunch en na de laatste sprekerssessie is er ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Tijdens de middag voorzien we thematafels waar je kan aansluiten en rustig met elkaar kan praten over bepaalde thema’s. Ook onze partners hebben de mogelijkheid om businesstafels te voorzien voor de lunch.

Daarnaast kan je je digitale naamkaart voorzien van een aantal interessetags: bv. hardware, cybersecurity, changemanagement of GDPR... Zo kunnen we je matchen met deelnemers en partners die dezelfde interesses delen.

Dat matchen doet onze Business Speed Dating algoritme, wie die aanzet wordt gematcht met andere mensen op de beursvloer voor korte videogesprekjes van enkele minuten. Lijkt het jullie interessant om verder te praten, dan is dat uiteraard een mogelijkheid. Zo kan je op een korte tijd heel veel nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden.

Praat je liever met mensen die je al kent? Dan kijk je gewoon wie er aanwezig is op de beurs, pikt de oude bekenden uit de rij en nodig hen uit voor een korte videochat.

Een meer praktische uitleg volgt in de weken voor het evenement.

Inschrijven en het programma vind je alvast hier.