Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bouw een Bezoekersregistratie App op de workshopdag 'App in a Day'

20/05/2021

Op 3 juni organiseren V-ICT-OR en C-Clear Partners de online workshop 'App in a Day'.

Bouw samen met C-Clear Partners op één dag een app voor bezoekersregistratie (voor bv. gemeentehuis, woonzorgcentrum…). Met de app kunnen bezoekers zich op een snelle en gebruiksvriendelijke manier registreren bij hun bezoek aan een specifieke locatie.

In eerste instantie bouw je samen met C-Clear Partners een 'canvas app' waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden via een tablet die aan het onthaal van de locatie beschikbaar is. Verder voorziet C-Clear Partners ook de mogelijkheid dat bezoekers zich op voorhand via een online formulier kunnen aanmelden voor hun bezoek en hiervan via mail een QR code ontvangen. Door de QR code in te scannen via de app aan het onthaal van de locatie, wordt de bezoeker geregistreerd.  

Power Apps is een onderdeel van het low-code Power Platform van Microsoft. Dit platform maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier apps te bouwen.   

Deze workshop vindt plaats online en staat open voor maximaal 10 deelnemers. Het is volledig gratis.
Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Inschrijven doe je hier.