Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT 2021 - Sessie in de kijker: De kracht van een burgerportaal

09/06/2021

Aanvraag vergunning, betaalmodule of zelfstandig beheer van je vereniging, het kan allemaal.

Weet je nog toen we een namiddag vakantie moesten nemen om naar het gemeentehuis te gaan? Die periode ligt gelukkig achter ons! Vanuit de kracht van het burgerportaal zijn burgers zelf in staat om informatie op te zoeken en aanvragen in te dienen.

C-CLear Partners neemt u mee door enkele nieuwe functionaliteiten van het LB365 project, zoals de betaalmodule en het beheer van & door verenigingen. Daarna tonen ze hoe de aanvraag van een vergunning doorvloeit tot in Dynamics365 en via hun proces manager alle noodzakelijke stappen doorloopt. De vereiste documenten kunnen digitaal ondertekend worden, eventuele aandachtspunten geagendeerd voor de volgende gemeenteraad. En de burger? Die kan uiteraard de status altijd meevolgen via het burgerportaal! Tot slot geven ze jullie ook een korte intro in de mogelijkheden van PowerApps.

Meer weten? Registreer je nu voor Shopt IT en kom te weten hoe jij LB365 en C-Clear Partners hun technologie in kan zetten om jouw inwoners beter te bedienen.