Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR verenigt ICT'ers van lokale overheden op Shopt IT 2021

08/06/2021

Het afgelopen jaar hebben we er bij V-ICT-OR alles aan gedaan om onze community samen te brengen. Webinars, pitchdagen, de V-ICT-OR Academy en talloze meetings hebben we met jullie gehad. Het was leuk en intensief. Maar we misten ook wel iets. Al die meetings zijn functioneel. Er is een doel, we werken daarnaartoe en dan nemen we afscheid.

Terwijl in een community de relevante informatie vaak gedeeld wordt tijdens de informele gesprekken tussen sessies in of op het einde van een werkdag. Hetzelfde geldt voor vriendschappen. Die worden niet gesmeed tijdens een workshop, maar tussen pot en pint achteraf.

We zijn dan ook blij dat het ergste van de coronapandemie achter ons ligt en we terug samen kunnen komen. Dat doen we. 

De sprekerssessies van Shopt IT vinden online plaats, en om zes uur 's avonds komen we samen voor een echte receptie. Daar bespreken we de sessies van de dag, onze projecten en het afgelopen jaar. 

We kijken ernaar uit om jou terug te zien.

Welkom op Shopt IT. Ben je nog niet ingeschreven? Dat kan nog. Dat doe je hier.