Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

WELKOM. Versterking voor het V-ICT-OR team. Micheline Blancquaert - projectmanager.

24/07/2023

Nieuws uit eigen huis - vanaf 28 augustus mogen we een nieuwe collega verwelkomen bij V-ICT-OR.

"Micheline Blancquaert - communicatie-expert met bijna 10 jaar ervaring in zowel externe als interne communicatie. De voorbije 6 jaar was ik aan de slag bij Lidl België & Luxemburg. In mijn meest recente functie als Coördinator interne communicatie was ik projectmanager van de uitrol van een nieuwe medewerkersapp en de migratie van intranet op SharePoint 2013 naar SharePoint Online. Daarnaast ondersteunde ik ook andere afdelingen bij de uitrol van MS Outlook en Teams.

De rode draad doorheen mijn carrière? Tools en werkwijzes introduceren om zo efficiënt mogelijk samen te werken en te communiceren, met focus op digitalisering. Met die passie kijk ik er enorm naar uit om te starten als Projectmanager digitalisering bij V-ICT-OR! 

En privé? Als enthousiaste 35-jarige mama van een 4-jarig dochtertje Lili hou ik van brunchen, droge humor, honden, inline skaten en kinderboerderijen (met vers hoeveijs!). Opgegroeid in Kalken, studentenleven-en-even-blijven-plakken in Gent, gezinsleven gestart in Berlare en dit najaar verhuis ik naar het bruisende Lokeren!"
WELKOM.