Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[ManageIT] Keynote - Menno Lanting - 20 vragen en antwoorden over Digitale Transformatie.

30/10/2023

ManageIT. De jaarlijkse hoogmis waar de visie en strategie van de lokale besturen wordt uitgezet. Een dag vol straffe keynote sprekers, breakouts, veel netwerkmomenten en een feestelijk diner als afsluiter.

WELKOM op 14/12/2023 in Hilton Antwerpen.

Deze editie van ManageIT heeft als thema 'DIGITALE TRANSFORMATIE' We pay too much attention on the Digital and not enough on the Transformation.

... en daarom hebben we spreker, auteur en innovator Menno Lanting uitgenodigd als keynote.

Hij spreekt over: innovatie, technologie, disruptie, digitale transformatie en leiderschap. Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van 
de impact van digitale technologie op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers: Olietankers & speedboten, De slimme organisatie, De disruptie paradox, en Connect!

KEYNOTE - 20 vragen en antwoorden over Digitale Transformatie.

Vind maar eens een organisatie die niet bezig is met ‘de digitale transformatie’. Toch blijken de meeste organisaties na een enthousiast begin vast te lopen in een waar transformatiemoeras. Ondanks alle investeringen, veranderplannen, transformatiemodellen, canvassen en consultancytrajecten lukt het ze niet om echte resultaten te boeken. In zijn keynote gaat Menno Lanting nader in op wat er misgaat. Aan de hand van voorbeelden uit binnen- en buitenland beschrijft hij de vijf kritische faalfactoren die echte transformatie in de weg staan. En natuurlijk schetst hij ook de uitweg: om los te komen uit het moeras moet de organisatie zich omvormen tot een lerende organisatie.

Voor organisaties die relevant willen blijven in het digitale tijdperk is het namelijk niet genoeg om alleen de bestaande processen te digitaliseren. Ze moeten hun cultuur, businessmodel en organisatiemodel aanpassen, niet eenmalig, maar in een continu proces. Organisaties die zich verbinden aan een ecosysteem en daarbij wezenlijke toegevoegde waarde leveren, zijn klaar voor de toekomst.” dixit Menno.CADEAU !
 Elk aanwezig V-ICT-OR lid ontvangt die dag het nieuwste boek van Manno Lanting.

-/-

KLIK HIER door naar de eventpagina voor de agenda en het inschrijvingsformulier van deze dag.