Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[ManageIT] Keynote - Jef Staes - Unchained. Organisaties zitten gevangen in verouderde management processen.

06/11/2023

Deze editie van ManageIT heeft als thema 'DIGITALE TRANSFORMATIE' We pay too much attention on the Digital and not enough on the Transformation.

... en daarom hebben we spreker, auteur en innovator Jef Staes uitgenodigd als keynote.

WELKOM op 14/12/2023 in Hilton Antwerpen.Hij ontwikkelde een vernieuwende visie op de manier waarop snel wendbare organisaties dienen te functioneren. Jefs verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Hij is een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Deze zijn simpelweg niet gebouwd om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren.

KEYNOTE - Unchained.

"De uitdaging voor Onderwijs & Bedrijven is niet technologie. Het is mijn ervaring als software ontwikkelaar in digitale telefonie, training manager en corporate learning officer dat technologische ontwikkelingen een enabler zijn voor evolutie maar niet de gerantie bieden voor een snelle en juiste evolutie. De organisatiecultuur is bepalend voor snelheid en juistheid. En bij dit laatste knelt het schoentje. Organisaties en bedrijven zitten nog steeds gevangen in verouderde management- en HRM processen die er maar niet in slagen om het echte potentieel van medewerkers te ontdekken en te benutten. Integendeel! We hebben medewerkers en zelfs de volgende generatie, veranderd in passieloze ‘productie-schapen’.

Tijdens deze lezing wordt op een ontnuchterde wijze niet alleen duidelijk gemaakt waar het fout gaat met leren, tewerkstelling en innovatie maar wordt er tevens een disruptie in innovatiemanagement voorgesteld om onderwijs en bedrijven te transformeren van (functie & diploma) gevangenissen naar echt lerende en disruptief innoverende organisatieculturen die meer kans hebben om in dit tijdperk te overleven. Na de sessie blijft het verhaal over ‘Rode Apen’ in je hersenen gebrand. Nadien is moedige aktie de enige optie!” dixit Jef.

-/-

KLIK HIER door naar de eventpagina voor de agenda en het inschrijvingsformulier van deze dag.