Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

🏆🏆🏆 Dien nu uw dossier in voor de Lokale ICT-persoonlijkheid, Gouden Bit & de Gouden Byte award.

20/09/2024

V-ICT-OR organiseert naar goede gewoonte ook dit jaar de uitreiking van de "Gouden Bit, Gouden Byte Award en Lokale ICT-persoonlijkheid van het jaar" voor slimme lokale besturen tijdens het ManageIT najaarscongres.

🏆 De Gouden Bit Award is een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij goed ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. Elke lokale overheid, overheidsbedrijf of sociale non-profit organisatie, kan aan deze wedstrijd deelnemen.

🏆 De Gouden Byte, op zijn beurt is deze award voor het project dat door een bundeling van krachten tot een gezamenlijke oplossing heeft geleid (intergemeentelijk of interbestuurlijk).

🏆 De lokale ICT-persoonlijkheid van het jaar. Sinds vorig jaar is er ook deze nieuwe prijs (naast de bit en byte) om de mensen te eren die zich dagelijks inzetten voor de digitale transformatie van de lokale overheid. Deze personen hebben vaak met beperkte middelen en in moeilijke omstandigheden enorme stappen gezet.

Deze 3 awards worden dit jaar opnieuw uitgereikt tijdens Manage IT op donderdag 12 december 2024 in Hilton in Antwerpen.


DEADLINE.
Deelnemen is net als de vorige jaren heel eenvoudig! Dien vóór 25 november om 12u uw persoon, collectief of individueel project in voor deze prijzen. Hou er rekening mee dat uw project dient voorgesteld te worden tijdens het congres, waarna de uitreiking volgt tijdens het theaterdiner.

>> Dien KLIK HIER uw (bit en/of byte) project in.

>> Dien KLIK HIER uw ICT-persoonlijkheid in.

>> Vind KLIK HIER het wedstrijdreglement.

 

NIEUWSGIERIG
wie er vorig jaar deze awards won?