Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Mijn Burgerprofiel en MAGDA: verhoog je digitale dienstverlening! Volg de infosessie tijdens de digitale editie van Shopt IT

31/07/2020

Via Mijn Burgerprofiel hebben burgers al hun overheidsadministratie altijd bij de hand! Ze krijgen meer controle over hun eigen gegevens met als voordeel een verhoogde privacy van de eigen data. Combineer dit als bestuur met MAGDA en je hoeft burgers niet opnieuw dingen te laten invullen die de overheid al weet! Daarbovenop kan je MAGDA inzetten in de mid- en back-office, om de processen steeds van actuele én correcte data te voorzien.

De voordelen?
Burgers moeten zich niet opnieuw inloggen als ze wisselen van overheidswebsites of e-loketten. Attesten zijn direct downloadbaar en een bezoek aan het gemeentehuis hoeft niet meer. De status van een premieaanvraag, vergunning of een ander dossier wordt automatisch gedeeld, net zoals de ‘track and trace’ van een online bestelling. Diezelfde dossiers hou je dan weer up-to-date met informatie via het MAGDA-platform. Dat spaart weer telefoons naar de administratie.

In deze sessie kom je te weten hoe je als bestuur die integratie mogelijk kan maken en er mee voor kan zorgen dat de burger één aanspreekpunt krijgt voor de verschillende overheidsniveaus.

door Siri Craen | Aansluitingsmanager Mijn Burgerprofiel Vlaamse Overheid

 

Interesse?
Schrijf je snel in op de digitale van Shopt IT om deze infosessie te volgen.