Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeente Gemert-Bakel (Nederland) over zaakgericht werken en papierloos vergaderen

08/04/2016

De moderne burger verwacht van de gemeente zeven dagen per week, 24 uur per dag geïntegreerde, interactieve dienstverlening via internet en andere kanalen. Burgers, bedrijven en instellingen willen een digitaal loket om gebruik te maken van alle diensten en producten van de gemeente. Ook willen ze informatie krijgen over hun 'zaken'. Kortom de burger vraagt om een elektronische overheid (e-overheid). Door het nieuwe zaakgericht werken zijn de werkzaamheden van de gemeente Gemert-Bakel drastisch veranderd. Liesbeth Tros van de gemeente heeft deze digitale transformatie doorlopen en zal haar ervaringen delen tijdens deze presentatie.

Shopt IT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening.. Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!"
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!