Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Klaar voor Zaakgericht werken!

07/04/2016

Hoe ziet de informatiehuishouding van gemeenten er in de nabije toekomst uit en wat is hierbij de rol van zaakgericht werken? Hoe zorgt u ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is? Welke impact heeft zaakgericht werken in het mid-office op de informatiehuishouding? Hoe dragen gestandaardiseerde processen bij aan een snelle implementatie?

Tijdens deze sessie op Shopt IT geeft BCT antwoord op deze vragen. Een vertrekpunt is niet vanuit individuele producten, maar vanuit organisatiebrede generieke processen. De meeste processen zijn namelijk organisatiebreed, producten zijn daar enkel de concrete output van. Om een optimale werkomgeving te kunnen realiseren moet anders worden gedacht en gewerkt. Alleen met de juiste hulpmiddelen en informatie zullen de overheidsprofessionals in staat zijn het maximale uit zichzelf en hun omgeving te halen.

ShoptIT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening.. Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!"
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!