Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Leer anders vergaderen!

05/04/2016

Als gemeente vergaderen we regelmatig. Iedereen weet dat er bergen papier en aanzienlijke hoeveelheden inkt doorheen gaan. De gemeente Beernem vond dat dit een stuk efficiënter en milieubewuster kon! De wens was hierbij om alle notulen, documenten, besluiten en taken van vergaderingen terug te vinden op één centrale plaats. Bovendien was het belangrijk om deze informatie digitaal te ontsluiten via laptop of tablets voor de mandatarissen.

De volledige besluitvorming van ontwerpbeslissing tot publicatie verloopt nu digitaal in Beernem. Met de intuïtieve webapp kunnen de leden van het schepencollege de agenda met bijbehorende vergaderstukken op hun tablet/laptop openen, inzien en annotaties maken.

In deze sessie licht Schaubroeck toe hoe de gemeente Beernem efficiënter vergadert met eNotulen.

ShoptIT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening... Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!" 
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!