Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

'Burn-out voor beginners', een smakelijk theaterdiner in een stijlvol kader

10/10/2017

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar het gastoptreden “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche tijdens het theaterdiner op Manage IT

Het theaterdiner sluit aan op het najaarscongres en is de ideale gelegenheid om uw relaties uit te nodigen in een mooi kader. Je kan voor dit stijlvol diner inschrijven met een company table voor 10 personen.  

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

“Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.”

Reserveer nu uw tafel op Manage IT!

Wie graag een company dinner table reserveert is er dus best snel bij, er zijn maar een paar tafels meer beschikbaar! Klik hier om in te schrijven.