Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleidingen

20% korting bij Global Knowledge voor V-ICT-OR leden

Als V-ICT-OR lid krijgt u 20% vaste korting bij platinum partner Global Knowledge. U kunt niet alleen IT trainingen volgen van verschillende bekende vendoren, zoals Microsoft, Cisco en AWS, maar u kunt ook trainingen volgen in business, soft skills en management. Volg deze trainingen in een nieuwe hybride manier van leren: of je nu klassikaal op locatie bent of virtueel aanwezig bij de training, onder begeleiding van een erkende docent . Bekijk alle trainingen hier.

Gebruik de kortingscode “VICTOR” tijdens het boeken op de website. De korting wordt dan automatisch verrekend. U krijgt een email ter bevestiging van uw trainingsdatum. Wij verwelkomen u graag op locatie of virtueel.

Werkt de kortingscode niet op de website? Dan kan helaas in sommige gevallen voorkomen. Neem in dat geval contact op met Dominique De Ruyte (+3215790536), accountmanager bij Global Knowledge. De code wordt dan handmatig toegepast.

Global Knowledge is niet alleen V-ICT-OR partner, maar ook uw partner in leermogelijkheden. Blijf jezelf ontwikkelen en maak gebruik van de 20% vaste korting!

*Deze korting kunt u niet combineren met andere promoties, acties of aanbiedingen.