Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Nathalie Goethals - Founder & managing director - iDROPS

29/02/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Nathalie Goethals - Founder & managing director - iDROPS

Vele vragen worden beantwoord in deze 27 minuten.

- Wat is de inspiratie achter de Digitale Inclusie en Transformatie Hub (DITh) en hoe is het idee voor deze samenwerking met V-ICT-OR tot stand gekomen?

- Digitale inclusie en transformatie worden vaak in één adem genoemd, maar hebben elk hun eigen uitdagingen en doelen. Hoe zie jij de verhouding tussen digitale inclusie en transformatie binnen de context van DITh?

- Het kostendelend model is een interessante benadering voor de financiering van projecten zoals DITh. Kun je uitleggen hoe dit model werkt binnen het kader van DITh en hoe het bijdraagt aan de doelstellingen van het initiatief?
 


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.

 

-/- 


V-ICT-OR en iDrops bundelen hun krachten in een nieuw initiatief genaamd de Digitale Inclusie en Transformatie Hub (DITh). Dit initiatief streeft ernaar de digitale inclusie en transformatie binnen lokale overheden te bevorderen, met een speciale focus op de verbetering van de dienstverlening door ambtenaren en medewerkers. Deze samenwerking markeert een significante stap voorwaarts in het toegankelijker maken van digitale diensten voor alle lagen van de bevolking. 

KLIK HIER naar het persbericht van 16/02.